( läs och kommentera vad du tyckte )

Trädet !

När jag vaknade på morgonen, kände jag en stark doft av sommar och hästar!
Det var den bästa dagen i mitt liv, trodde jag...

Jag tog en lugn och skön ridtur i skogen på min häst Ruby. Vi brukar alltid rida den vägen, varje sommar. Men denna gången var han så spänd och seg. Han brukar alltid vara så glad och sprallig?
Och plötsligt delade sig vägen åt två olika håll. Jag tänkte att medan jag satte på Rubys rygg och tänkte lite så måste vi ha ridit till Trekanten. ”Trekanten kallar jag den för att den har tre stigar som möts och när jag rider den med mina vänner så brukar vi ha den som mötesplats.
Men det var inte Trekanten, för den lilla bäcken var inte där. Jag tänkte att det kanske skulle vara kul med en ny stig som kanske var ännu mysigare. Men jag trodde fel ”igen”.
Vi följde stigen ett bra tag tills vi kom fram till ett stort avbrutet träd där stigen slutade. Jag satt av och gick fram till trädet för att titta lite närmare på vad det var som låg där framför trädet. Det var nästan lite lila färgat.
Men när jag var ungefär 5 meter ifrån trädet så kom en stor åsk-knall och jag hoppade till. Jag sprang tillbaka till Ruby och red iväg hem.

Nästa morgon stod det i tidningen att det skulle bli skinande sol. så jag red dit igen för jag ville verkligen se vad det var för något som låg framför trädet. Jag red samma väg dit som gårdagen och hoppade av Ruby som nu också var seg men inte lika stel som igår. Sen kom det en till åsk-knall när jag bara var cirka 3 meter bort ifrån trädet. Och efter det
Öste regnet ner. Jag hann bara se att det var något riktigt litet som var lila, blått innan jag red hem igen.

Nästa dag så bestämde jag mig för att gå till fots till trädet. När jag var framme vid trädet så vände jag mig om och såg att stigen var borta. Och om jag såg i syne vet jag inte. Jag vände mig till trädet och kollade upp om det var några mörka moln på himmeln och det var det och dem var verkligen mörka. Det regnade idag igen. Och precis när jag kollade ner för att äntligen se vad det var som låg där nere så. ”SMÄCK!”
Mina ögon slocknade och jag han inte känna någon smärta för plötsligt var allt svart och jag var borta för alltid.

Om någon någonsin hittar mig vet jag inte. Och vad det egentligen var som låg framför trädet lär vi aldrig få veta.

Slut

Shopping !!! :P

Äntligen är jag hemma efter några timmar i stan! Har ätit lite mat på Torggrillen och handlat lite på fynda till min kära Stampe och köpt lite mer julklappar :)


Här är mina nya skor :P <3






RSS 2.0